22 t/m 30 juni 2024

Bereikbaarheid

Heb je een vraag over de bereikbaarheid van het TT Festival? Dan kun je terecht bij de gemeente Assen. Op deze interactieve pagina vind je alles over de bereikbaarheid van Assen en het TT Festival. 

Van maandag 17 juni tot en met donderdag 27 juni tussen 09:00 en 17.00 uur kun met vragen ook terecht bij het TT Loket in het gemeentehuis. 

AFSLUITINGEN

Tijdens het TT Festival worden een aantal straten deels of volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en fietsers. De verkeersmaatregelen worden genomen door de gemeente Assen. Zodra de informatie hierover bekend is, wordt dit op de website en in de app bekend gemaakt.

OPENBAAR VERVOER

Het TT Festival vindt plaats in het centrum van Assen en bevindt zich op loopafstand van het treinstation. Gedurende de TT Week worden er extra bussen en treinen ingezet. Deze informatie vind je hieronder.

Voor actuele reisinformatie kun je www.9292.nl of www.ns.nl raadplegen. 

Tip: Nooit meer een bus of trein missen? Je hoeft geen los kaartje meer te kopen. Met OVpay check je in en uit met je betaalpas, creditcard of mobiel. Meer info op OVpay.nl.

EIGEN VERVOER

Liever met eigen vervoer? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens de TT Nachten zijn de parkeergarages Stadhuis en Drents Museum niet bereikbaar. Auto’s kunnen veilig gestald worden in de parkeergarage Citadel, De Nieuwe Kolk, Neptunus of Triade. Informatie over de locaties klik hier.

MOTUL Free & Safe Parking
Parkeer je motor of elektrische fiets gratis en veilig in de MOTUL Free & Safe Parking in de Mercurius garage op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni tussen 16:00 en 04:00 uur. Het adres is Mercuriusplein 211 in Assen.

FIETS

Op de kermis en tijdens de TT Nachten kun je niet met de fiets op het festivalterrein komen. De fiets kun je stallen in één van de tijdelijke fietsenstallingen buiten het festivalterrein.

TAXI STANDPLAATSEN

Omdat het festivalterrein tijdens de TT Nachten is afsloten voor verkeer, kunnen de taxi’s niet in het centrum komen. Aan de rand van het festivalterrein zijn meerdere taxi standplaatsen.