17 t/m 25 juni 2023

Bereikbaarheid

AFSLUITINGEN

Tijdens het TT Festival worden een aantal straten deels of volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en fietsers. De verkeersmaatregelen worden genomen door de gemeente Assen. De meest actuele informatie vind je dan ook op de site van de gemeente Assen

OPENBAAR VERVOER

Het TT Festival vindt plaats in het centrum van Assen en bevindt zich op loopafstand van het treinstation. Gedurende de TT Week worden er extra bussen ingezet. Voor actuele reisinformatie kun je www.9292.nl of www.ns.nl raadplegen. Bekijk ook het nieuwsbericht over extra openbaar vervoer tijdens het TT Festival 2023.

EIGEN VERVOER

Liever met eigen vervoer? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens de TT Nachten zijn de parkeergarages Stadhuis en Drents Museum niet bereikbaar. Auto’s en motoren kunnen veilig gestald worden in de parkeergarage Citadel, De Nieuwe Kolk, Mercurius, Neptunus of Triade. Informatie over de locaties klik hier.

FIETS

Op de kermis en tijdens de TT Nachten kun je niet met de fiets op het festivalterrein komen. De fiets kun je stallen in één van de tijdelijke fietsenstallingen buiten het festivalterrein.

TAXI STANDPLAATSEN

Omdat het festivalterrein tijdens de TT Nachten is afsloten voor verkeer, kunnen de Taxi’s niet in het centrum komen. Aan de rand van het festivalterrein zijn meerdere taxi standplaatsen.