22 t/m 30 juni 2024

Bereikbaarheid

AFSLUITINGEN

Tijdens het TT Festival worden een aantal straten deels of volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en fietsers. De verkeersmaatregelen worden genomen door de gemeente Assen. Zodra de informatie hierover bekend is, wordt dit op de website en in de app bekend gemaakt.

OPENBAAR VERVOER

Het TT Festival vindt plaats in het centrum van Assen en bevindt zich op loopafstand van het treinstation. Gedurende de TT Week worden er extra bussen ingezet. Zodra deze informatie bekend is, wordt dit op de website en in de app bekend gemaakt.

Voor actuele reisinformatie kun je www.9292.nl of www.ns.nl raadplegen. 

EIGEN VERVOER

Liever met eigen vervoer? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens de TT Nachten zijn de parkeergarages Stadhuis, Drents Museum en De Nieuwe Kolk niet bereikbaar. Auto’s en motoren kunnen veilig gestald worden in de parkeergarage Citadel, Mercurius, Neptunus of Triade. Informatie over de locaties klik hier.

FIETS

Op de kermis en tijdens de TT Nachten kun je niet met de fiets op het festivalterrein komen. De fiets kun je stallen in één van de tijdelijke fietsenstallingen buiten het festivalterrein.

TAXI STANDPLAATSEN

Omdat het festivalterrein tijdens de TT Nachten is afsloten voor verkeer, kunnen de Taxi’s niet in het centrum komen. Aan de rand van het festivalterrein zijn meerdere taxi standplaatsen.