18 T/M 26 JUNI 2022

Nederlands Nederlands English English Deutsch Deutsch

19 t/m 27 juni 2021

Bereikbaarheid

AFSLUITINGEN

Tijdens het TT Festival worden een aantal straten deels of volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en fietsers. De verkeersmaatregelen worden genomen door de gemeente Assen. De meest actuele informatie vind je dan ook op de site van de gemeente Assen

OPENBAAR VERVOER

Het TT Festival vindt plaats in het centrum van Assen en bevindt zich op loopafstand van het treinstation. Gedurende de TT Week worden er extra bussen ingezet. Voor actuele reisinformatie kun je www.9292.nl of www.ns.nl raadplegen.

EIGEN VERVOER

Liever met eigen vervoer? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens het festival zijn de parkeergarages Citadel, Triade en Neptunes sowieso geopend voor auto’s. De parkeergarages Mercurius, Drents Museum en De Nieuwe Kolk zijn gedeeltelijk geopend. Voor meer informatie en kosten, klik hier.

FREE & SAFE PARKING

Motoren en fietsen kunnen veilig en gratis worden gestald in de Free & Safe Parking, een bewaakte stalling. Informatie over de locatie klik hier.

TAXI STANDPLAATSEN

Omdat het festivalterrein is afgesloten tijdens het TT Festival, kunnen de Taxi’s niet in het centrum komen. Aan de rand van het festivalterrein zijn meerdere taxi standplaatsen.