20 t/m 28 juni 2020
nl Dutch en English de German

Programma 2019

Action on Wheels

 

Op de Weiersstraat vind je de vetste auto- en motorstunts. Te gekke wheelies, burn-outs en de beste drift skills.

 

Monster Energy  kleurt het plein twee dagen lang groen en brengt de stuntrijders van Legend Stuntteam en de drifter Rick van Goethem mee naar het centrum van Assen. Daarnaast zal onze local hero Martijn Brink van Perfect Freestyle ook het parcours betreden.

 

Zaterdag YolandaVisser 4686

 

Vrijdag 28 juni 20.30 – 01.30

Zaterdag 29 juni  19.00  - 01.30

 

Motoport TT Toertocht

 

Ieder jaar organiseert de Motorclub Assen en Omstreken de Motoport Assen TT Toertocht. Dit is een tocht van circa 175 kilometer. Deze start en eindigt in Assen. De tocht voert langs mooie plekjes in Drenthe. De Motorclub Assen stippelt jaarlijks een nieuwe unieke route uit. Meer informatie hierover kun je hier lezen. 

 

Univé TT NightRide

 

Op vrijdagavond 28 juni  vanaf 19.30 uur rijden er weer meer dan 1000 motoren door het centrum van Assen. Meer informatie over het programma en de route  de Univé TT NightRide vind je hier.

 

VrijdagYolandaVisser 0558 kopie

 

Univé4Wheels

 

Nieuw dit jaar is de Univé4Wheels. Deze vindt plaats op zaterdag 29 juni vanaf 18.30 uur. De Univé4Wheels is een optocht van bijzondere voertuigen. Zo rijden er oldtimers mee, bijzondere exemplaren van lokale autodealers, voertuigen van hulpdiensten, future cars op het gebied van duurzaamheid, agrarische voertuigen en een ‘powerblok’ van machtige voertuigen met veel pk’s. Meer informatie over het programma en de route vindt je hier.