27, 28 EN 29 juni 2019
nl Dutch en English de German

TT Nightride

 

 logo unive wit achtergrond

 

Univé TT NightRide

 

Meer dan 1000 motoren reden vorig jaar door het centrum van Assen. Met luid applaus werden deze door duizenden bezoekers warm onthaald. Ook in 2019 wordt deze unieke en succesvolle Univé TT NightRide weer georganiseerd. Traditioneel vindt deze plaats op de vrijdagavond. Noteer daarom vrijdagavond 28 juni alvast in je agenda!


TT NightRide 2019 LR


Route door de binnenstad

 

De route van de Univé TT NightRide gaat wederom door het stadscentrum. De startlocatie is De Bonte Wever in Assen. Van daaruit wordt gestart onder begeleiding van ervaren motorbegeleiders.

 

Programma:

 

Aanmelden tussen 17:00 en 19:00 uur

Briefing tussen 19:00 en 19:15 uur

Opstellen vanaf 19:15 uur

Start Univé TT NightRide om 19:30 uur

Einde Univé TT NightRide om 20:30 uur

 

Gratis deelname

 

Kom en rijd mee met de unieke Univé TT NightRide in Assen. Deelname is geheel gratis! Na afloop ontvang je ook nog een gratis consumptie.

 

Inschrijven kan tot en met donderdag 27 juni 2019. Middels een nieuwsbrief ontvang je voorafgaande aan het evenement nadere informatie.

TT Nightride

TT Toertocht 

 

 motoport

 

Ieder jaar organiseert de Motorclub Assen en Omstreken de Motoport Assen TT Toertocht. Dit is een tocht van circa 175 kilometer. Deze start en eindigt in Assen. De tocht voert langs mooie plekjes in Drenthe. De Motorclub Assen stippelt jaarlijks een nieuwe unieke route uit.

 

De Motoport Assen TT Toertocht vindt plaats op vrijdagmiddag 28 juni 2019. Deelname aan de Motoport Assen TT Toertocht kost € 10,00 pp (inclusief consumpties voor aanvang en tijdens de pitstop), te betalen bij de start.

 

De Motoport Assen TT Toertocht is aangemerkt als KNMV Toertocht waardoor deze meetelt voor de Nationale Club-Toercompetitie!

 

Programma 

 

Aanmelden tussen 11:00 en 13:00 uur

Starttijd tussen 12:00 en 14:00 uur

Eindtijd ca. 18:00 uur

 

Aansluitend aan de Motoport Assen TT Toertocht wordt om 19:30 uur gestart met de Univé TT NightRide.

 

Ook deelnemen aan deze unieke tocht? Schrijf je nu in!

 

Inschrijven kan tot en met maandag 24 juni 2019. Middels een nieuwsbrief ontvang je voorafgaande aan het evenement nadere informatie.

Inschrijven

Let op: deelname aan beide evenementen is alleen mogelijk met een verzekerd en gekentekend motorrijtuig!

 

Ik meld mij aan voor:
TT Nightride TT Toertocht TT Nightride en Toertocht

 

Persoonsgegevens:

Bij inschrijven ga je akkoord met onze voorwaarden

Met welke motor rijd jij de TT NightRide? 

 

Zien welke motoren er allemaal meerijden met de TT NightRide en gezien worden? Dat kan nu ook al vóór de TT NightRide.


Laten zien met welke motor jij meerijdt? Om een foto van jouw motor te kunnen plaatsen, kun je hieronder eenvoudig een account aanmaken door op het plusteken te klikken. Na het activeren van jouw account kun jij de foto van jouw motor toevoegen. Het TT Festival krijgt een melding van de foto en na goedkeuring, wordt jouw motor getoond op onze site.