20 t/m 28 juni 2020
nl Dutch en English de German

MERCHANDISE MARKT

 

De Torenlaan wordt tijdens het TT Festival ingericht als merchandise markt en dient als verbindende straat tussen het Kerkplein en het Nederlandstalige podium op de Brink. Duizenden bezoekers genieten traditiegetrouw van een gevarieerde markt en motor gerelateerde activiteiten.


Particulieren en ondernemers kunnen zich aanmelden om op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020 als standhouder op de merchandise markt te staan. 

Merchandise

De merchandise markt is uitsluitend bedoeld voor de verkoop van (motor gerelateerde) waren. Eten en drinken zijn hiervan uitgesloten.


Locatie

De locatie bevindt zich tussen de Brink en het Kerkplein. De Torenlaan wordt sfeervol aangekleed met verlichting en uitingen van het festival. 


Data & tijden

De merchandise markt start op zowel vrijdag 26 juni als zaterdag 27 juni om 19:30 uur en duurt t/m 02:00 uur. 


Opbouw

De opbouw kan op beide dagen plaatsvinden vanaf 17:00 uur. Je auto dient in ieder geval vóór 18:00 uur op de Torenlaan aanwezig te zijn. Daarna is het festivalterrein afgesloten voor verkeer. Je mag met verkoop aanvangen zodra je stand is opgebouwd. Afbouwen kan tussen 01:00 en 02:00 uur en vanaf 02:00 uur mogen de auto's onder begeleiding van het festival het festivalterrein weer verlaten i.v.m. de veiligheid van de bezoekers.


Kosten

De kosten voor een standplaats betreffen €50,- voor beide dagen. Dit is een onkostenvergoeding voor de inrichting van de straat, verlichting, aanwezigheid en gebruik van stroom. De standhouder is zelf verantwoordelijk voor de stand cq. inrichting van de stand (bv. tafels, stoelen, tent, etc.)  Daarnaast betaalt u €100,- borg. Verder is deelname aan de merchandise markt dit jaar geheel gratis. De borg ontvangt u retour als u op beide dagen gebruik heeft gemaakt van de standplaats.


Hieronder kunt u zich aanmelden voor de merchandise markt. Na aanmelding nemen wij binnen enkele dagen contact met u op.

Aanmeldformulier MERCHANDISE MARKT

Ja, ik ga akkoord met €50,- vergoeding t.b.v. het TT Festival
Ja, ik ga akkoord met een borg van €100,-