20 t/m 28 juni 2020
nl Dutch en English de German

Ondernemers

 

Podium of plein organiseren

Wanneer je interesse hebt om één van de podia / pleinen te organiseren, dan kun je jouw plan met ons delen. Het inschrijfformulier, inclusief eventuele bijlagen, dient voor 15 februari 2020 binnen te zijn bij de Stichting TT Week Assen. De voorwaarden voor deelname kun je hieronder downloaden. 


Op dit moment hebben wij het volgende plein beschikbaar;


- Jan Fabriciusstraat 


Terrasvergunning of andere activiteiten aanvragen

Alle ondernemers op het festivalterrein kunnen meedoen met het TT Festival. Voor alle activiteiten moet een aanvraag gedaan worden bij de Stichting TT Week Assen. De Stichting TT Week Assen beoordeelt de activiteiten in het licht van de totale programmering en de veiligheid. Met de ondernemer wordt een passende financiële bijdrage afgesproken voor het uitoefenen van de activiteiten.


Wil je een terrasvergunning aanvragen voor de TT Week, een biertap op straat of andere activiteiten? Dan kun je dat middels het inschrijfformulier aangeven. Het inschrijfformulier wordt alleen in behandeling genomen wanneer deze volledig is ingevuld, voorzien van de verplichte bijlagen en voor 15 maart 2020 binnen is bij de Stichting TT Week Assen. De voorwaarden voor deelname zijn hieronder te downloaden.