18 T/M 26 JUNI 2022

Nederlands Nederlands English English Deutsch Deutsch

19 t/m 27 juni 2021

Merchandise Markt

Tijdens het TT Festival wordt een straat ingericht als merchandise markt, deze noemen we de TT Laan. Duizenden bezoekers genieten daar traditiegetrouw van een gevarieerde markt en van motor gerelateerde activiteiten.

Ben jij ondernemer of particulier en wil op de merchandise markt staan? Lees dan verder en meld je aan.

Merchandise

De merchandise markt is uitsluitend bedoeld voor de verkoop van (motor gerelateerde) waren. Eten en drinken zijn hiervan uitgesloten.

Locatie

De TT Laan is een verbindingsstraat tussen één of meerdere vermaakpleinen in het centrum van Assen. De TT Laan wordt sfeervol aangekleed met verlichting en uitingen van het festival. 

Data & tijden

De merchandise markt start op zowel vrijdag 24 juni als zaterdag 25 juni om 19:30 uur en duurt t/m 02:00 uur.

Opbouw

De opbouw kan op beide dagen plaatsvinden vanaf 17:00 uur. Je auto dient in ieder geval vóór 18:00 uur op de TT Laan aanwezig te zijn. Daarna is het festivalterrein afgesloten voor verkeer. Je mag met verkoop aanvangen zodra jouw stand is opgebouwd. Afbouwen kan tussen 01:00 en 02:00 uur en vanaf 02:00 uur mogen de auto’s onder begeleiding van het festival het festivalterrein weer verlaten i.v.m. de veiligheid van de bezoekers.

Kosten

De kosten voor een standplaats betreft €50,- voor beide dagen. Dit is een onkostenvergoeding voor de inrichting van de straat, verlichting, aanwezigheid en gebruik van stroom. De standhouder is zelf verantwoordelijk voor de stand cq. inrichting van de stand (bv. tafels, stoelen, tent, etc.)  Daarnaast betaal je €100,- borg. Verder is deelname aan de merchandise markt dit jaar geheel gratis. De borg ontvang je retour als je op beide dagen gebruik hebt gemaakt van de standplaats.

Hieronder kun je je aanmelden voor de merchandise markt. Na aanmelding nemen wij binnen enkele dagen contact op.