22 t/m 30 juni 2024

Merchandise Markt

Tijdens het TT Festival wordt de Torenlaan in Assen ingericht als Merchandise Markt, deze noemen we de TT Laan. Duizenden bezoekers genieten daar traditiegetrouw van een gevarieerde markt en van motor gerelateerde activiteiten.

Ben jij ondernemer of particulier en wil je op de Merchandise Markt staan? Lees dan verder en meld je aan of download hier de brochure van de Merchandise Markt.

Merchandise

De Merchandise Markt is uitsluitend bedoeld voor de verkoop van (motor gerelateerde) waren. Eten en drinken zijn hiervan uitgesloten.

Locatie

De TT Laan is een verbindingsstraat tussen één of meerdere vermaakpleinen in het centrum van Assen. De TT Laan wordt sfeervol aangekleed met verlichting en uitingen van het festival. 

Data & tijden

De Merchandise Markt start op vrijdag 28 juni om 19:30 uur (met de TT NightRide) en op zaterdag 29 juni om 20:00 uur. De markt duurt tot 01:00 uur.

Opbouw

De opbouw kan op beide dagen plaatsvinden vanaf 16:00 uur. Je auto dient in ieder geval vóór 18:00 uur op de TT Laan aanwezig te zijn. Daarna is het festivalterrein afgesloten voor verkeer. Je mag met verkoop aanvangen zodra jouw stand is opgebouwd. Afbouwen kan tussen 01:00 en 02:00 uur en vanaf 02:00 uur mogen de auto’s onder begeleiding van het festival het festivalterrein weer verlaten i.v.m. de veiligheid van de bezoekers.

Toezicht

Tijdens het festival lopen er beveiligers in de straat. Tevens is er camerabewaking aanwezig.

Kosten

De kosten voor een standplaats betreft €200,- voor beide dagen. Dit is een onkostenvergoeding voor de inrichting van de straat, verlichting, aanwezigheid en gebruik van stroom. De standhouder is zelf verantwoordelijk voor de stand cq. inrichting van de stand (bv. tafels, stoelen, tent, etc.). Daarnaast betaal je €100,- borg. Verder is deelname aan de Merchandise Markt dit jaar geheel gratis. De borg ontvang je retour als je op beide dagen gebruik hebt gemaakt van de standplaats.

Heb je toch behoefte aan inrichting voor je stand? Neem dan tijdig contact op. Wellicht kunnen wij iets voor je betekenen of meedenken. Hieronder kun je je aanmelden voor de Merchandise Markt. Na aanmelding nemen wij contact met je op.