19 T/M 27 JUNI 2021

Nederlands Nederlands English English Deutsch Deutsch

19 t/m 27 juni 2021

Merchandise Markt

De Torenlaan wordt tijdens het TT Festival ingericht als merchandise markt en dient als verbindende straat tussen het Kerkplein en het Nederlandstalige podium op de Brink. Duizenden bezoekers genieten daar traditiegetrouw van een gevarieerde markt en motor gerelateerde activiteiten.

Het TT Festival is van zaterdag 19 juni t/m zondag 27 juni 2021. In welke vorm is afhankelijk van de situatie rondom Covid-19.

Wij zijn momenteel 4 scenario’s aan het uitwerken, waarbij in scenario 1 het TT Festival plaatsvindt zoals dat de voorgaande jaren heeft plaatsgevonden (geen beperkende Covid-19 maatregelen) en in scenario 4 er een online editie van het festival plaatsvindt (er is een ‘intelligente’ lockdown). Scenario 2 en 3 zitten daar tussenin.

Alleen in scenario 1 vindt er een merchandisemarkt plaats. Wanneer de keuze voor scenario 1 wordt gemaakt, is nog niet bekend. Particulieren en ondernemers kunnen zich alvast aanmelden om op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni 2021 als standhouder op de merchandise markt te staan. Uiteraard houden wij de deelnemers continue op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Covid-19 en onze keuzes.

Merchandise

De merchandise markt is uitsluitend bedoeld voor de verkoop van (motor gerelateerde) waren. Eten en drinken zijn hiervan uitgesloten.

Locatie

De locatie bevindt zich tussen de Brink en het Kerkplein. De Torenlaan wordt sfeervol aangekleed met verlichting en uitingen van het festival. 

Data & tijden

De merchandise markt start op zowel vrijdag 25 juni als zaterdag 26 juni om 19:30 uur en duurt t/m 02:00 uur.

Opbouw

De opbouw kan op beide dagen plaatsvinden vanaf 17:00 uur. Je auto dient in ieder geval vóór 18:00 uur op de Torenlaan aanwezig te zijn. Daarna is het festivalterrein afgesloten voor verkeer. Je mag met verkoop aanvangen zodra je stand is opgebouwd. Afbouwen kan tussen 01:00 en 02:00 uur en vanaf 02:00 uur mogen de auto’s onder begeleiding van het festival het festivalterrein weer verlaten i.v.m. de veiligheid van de bezoekers.

Kosten

De kosten voor een standplaats betreffen €50,- voor beide dagen. Dit is een onkostenvergoeding voor de inrichting van de straat, verlichting, aanwezigheid en gebruik van stroom. De standhouder is zelf verantwoordelijk voor de stand cq. inrichting van de stand (bv. tafels, stoelen, tent, etc.)  Daarnaast betaalt u €100,- borg. Verder is deelname aan de merchandise markt dit jaar geheel gratis. De borg ontvangt u retour als u op beide dagen gebruik heeft gemaakt van de standplaats.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de merchandise markt. Na aanmelding nemen wij binnen enkele dagen contact met u op.