22 t/m 30 juni 2024

De 5 TT Festival tips die je niet mag missen!

Heerlijk weertje, ronkende motoren, het showen van je dansmoves en lekkere drankjes: het TT Festival komt steeds dichterbij! Wij hebben voor jou de ultieme festivaltips!

Tip 1. Oude sneakers

Je wil natuurlijk wel lekker dansen op een van de muziekpleinen. We kunnen maar 1 ding zeggen: pak die oude sneakers uit de kast! De kans dat ze nog smeriger worden dan dat ze al zijn, is vrij klein. Daarbij zijn je oude sneakers al goed ingelopen waardoor jij je beste dansmoves kunt showen. 

Tip 2. Het weerbericht is je beste vriend  

Houd het weerbericht goed in de gaten, dan weet je of je zonnebrand, een petje, extra sweater of poncho mee moet nemen naar het festival!

In de middag is de zon waarschijnlijk al lekker aan het schijnen. Smeer je van tevoren goed in met zonnebrand. Zo voorkom je dat je met een hoofd als een tomaat rondloopt. Neem ook een pet of zonnebril mee. Naast dat het je beschermt tegen de zon, geeft dit je look net die extra touch. Niemand kijkt dan naar die afgetrapte sneakers! ’s Avonds kan het flink afkoelen. Werk met laagjes kleding dat voorkomt klappertanden. Niets is zo veranderlijk als Nederlands weer. Bereid je daarom goed voor en scoor alvast een fleurige poncho. Zo kun je ook in de regen ‘shinen’.

Tip 3. Buik blij, jij blij

Je wil het natuurlijk wel drie nachten achter elkaar volhouden. Bijzijn is meemaken, toch? Om te voorkomen dat de alcohol je in de greep krijgt, raden wij een goede bodem aan. Op het TT Festival ben je dan natuurlijk aan het goede adres. Van hamburgers tot suikerspinnen en van gyros tot poffertjes. Op het TT Festival is de keuze reuze!

Wil je de volgende ochtend niet met knallende koppijn wakker worden? Zorg er dan voor dat je goed gehydrateerd blijft. Een watertje tussendoor kan geen kwaad.

Tip 4. Download de TT Festival App

We kennen allemaal wel die ene vriend of vriendin die na een paar uur nergens meer te bekennen is. Daar hebben wij nu de perfecte oplossing voor! Download de TT Festival App en je kunt direct zien waar je vrienden uithangen. Nog een voordeel van de TT Festival App: je kunt je eigen timetable maken met jouw favoriete artiesten. Zo hoef je dus nooit meer iets te missen. De TT Festival app is een must-have voor een leuke avond.

Tip 5. Travel light

En we kennen ook allemaal die ene vriend of vriendin die altijd zijn/haar spullen kwijtraakt. Tip van Flip: neem niet te veel (waardevolle) spullen mee maar travel light. Hang je sleutel aan een touwtje om je nek of maak hem vast aan je schoenveter. Goeie toch? Je kunt natuurlijk ook jouw spullen laten bewaren door die vriend die nooit wat kwijtraakt (zelfs niet de weg).

Hopelijk heb je iets aan deze tips en zien we je binnenkort op het TT Festival. Zijn we nou nog een tip vergeten, laat het ons weten!!