20 t/m 28 juni 2020
nl Dutch en English de German

Prijsvraag suikerzakjes 2017

Met de suikerzakjeswedstrijd is een nieuwe traditie gestart. Na het succes van de afgelopen 2 jaar jaar, dagen we jullie opnieuw uit hét TT Festival suikerzakje voor 2017 te ontwerpen. Misschien ligt jouw ontwerp straks wel naast ieder kopje koffie in Assen! 


DE OPDRACHT

Ontwerp een uniek logo voor hét TT Festival suikerzakje 2017. Bij het TT Festival gaat het om dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber! Indien je data gebrukt, kijk dan even goed op de website voor de juiste data. Met verkeerde data kunnen we het ontwerp helaas niet gebruiken.

 

Houd er rekening mee dat het logo goed leesbaar/zichtbaar moet zijn op een suikerzakje: afmetingen 55×88 mm. Het bestand kan aangeleverd worden in jpg of pdf. Mail je ontwerp voor 5 april 2017 naar info@ttfestival.nl o.v.v. suikerzakje.

 

Het ontwerp wordt eigendom van het TT Festival en mag niet eerder bekend worden gemaakt cq worden gebruikt door anderen of voor andere doeleinden.

 


DE PRIJS

De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Naast de jury mag ook het publiek stemmen. Uit alle inzendingen wordt een voorselectie gemaakt en deze wordt gepubliceerd op Facebook. Het publiek kan via Facebook stemmen op de geselecteerde ontwerpen. Uiteindelijk bepaalt het publiek dus de winnaar. 

 

Het winnende logo wordt gedrukt op 30.000 suikerzakjes. Deze suikerzakjes worden gebruikt voor en tijdens de TT-week 2017 door de verschillende horeca ondernemingen in de binnenstad van Assen. Zolang de voorraad strekt uiteraard. 

 

Daarnaast ontvangt de winnaar een geheel verzorgd weekend in het centrum van Assen voor vier personen, inclusief overnachting.

 

Er is een aantal vooraf vastgestelde weekenden waaruit gekozen kan worden. De prijs is niet in te wisselen voor geld of over te dragen aan een ander.

Maak er een ware Picasso van. Zet je naam, adres en leeftijd op de kleurplaat en stuur hem op naar of breng hem langs (tijdens kantooruren):

 

TT Festival

Apollopad 72

9401 ZA Assen

Veel succes!