19 t/m 27 juni 2021
nl Dutch en English de German

TT Festival 2020 gaat niet door


MET PIJN IN ONS HART MOETEN WIJ MEEDELEN DAT HET TT FESTIVAL 20 T/M 28 JUNI NIET DOORGAAT.

Dit is uiteraard niet een bericht dat wij graag met jullie delen. Helemaal niet omdat dit de eerste editie van een 9-daags festival zou worden. Wat altijd normaal leek - zoals feesten tijdens het TT Festival, dat reeds 46 jaar in ons DNA zit - is in één keer niet zo normaal meer. Wij hebben de afgelopen maanden ontzettend hard gewerkt aan een gevarieerd en uitdagend 9-daags programma voor zowel de muziekliefhebber, motorliefhebber, cultuurliefhebber als voor de aller kleinste fans van ons festival. Wij hopen dat de voorbereidingen niet voor niets zijn geweest en het programma in 2021 alsnog met jullie te kunnen delen.


Het zijn verwarrende en onzekere tijden. De maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het Corona virus te vertragen, raken ons allemaal. We leven mee met iedereen die getroffen wordt door de nare gevolgen van het virus.


Voor nu…. Pas goed op jezelf en op elkaar. Dan drinken we eind juni 2021 hopelijk weer samen een drankje op het #bestefeestjevanhetjaar Via social media blijven we met elkaar in contact. Blijf ons volgen, post jullie mooiste TT Festival herinneringen met ons en blijf positief!


#zorggoedvoorelkaar❤