20 t/m 28 juni 2020
nl Dutch en English de German

Win 2 kaarten Voor de MoToGP

Ontwerp een uniek logo voor hét TT Festival suikerzakje 2018 en maak kans op 2 kaarten voor de MotoGP op 1 juli 2018 op het TT Circuit in Assen

 
De opdracht: 

Bij het TT Festival gaat het om dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber! Dit thema willen we graag terugzien in het ontwerp.

Indien je data gebruikt, kijk dan even goed op de website voor de juiste data. Met verkeerde data kunnen we het ontwerp helaas niet gebruiken.

Houd er rekening mee dat het logo goed leesbaar/zichtbaar moet zijn op een suikerzakje: afmetingen 55×88 mm. Het bestand kan aangeleverd worden in jpg of pdf. 


Mail je ontwerp vóór 2 april 2018 naar info@ttfestival.nl o.v.v. suikerzakje.

 

Voorwaarden:

Het ontwerp wordt eigendom van het TT Festival en mag niet eerder bekend worden gemaakt cq worden gebruikt door anderen of voor andere doeleinden. 

De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Naast de jury mag ook het publiek stemmen. Uit alle inzendingen wordt een voorselectie gemaakt en deze wordt gepubliceerd op Facebook. Het publiek kan via Facebook stemmen op de geselecteerde ontwerpen. Uiteindelijk bepaalt het publiek dus de winnaar. De winnaar wordt via Facebook bekend gemaakt op 1 mei 2018.

Het winnende logo wordt gedrukt op 30.000 suikerzakjes. Deze suikerzakjes worden gebruikt tijdens de TT-week 2018 door de verschillende horeca ondernemingen in de binnenstad van Assen. Zolang de voorraad strekt uiteraard. 

Daarnaast ontvangt de winnaar 2 kaarten voor de MotoGP op 1 juli 2018. De kaarten worden persoonlijk uitgereikt en hiervan wordt een foto gemaakt tbv social media. De prijs is niet in te wisselen voor geld.

TT Nachten

De ‘TT Nachten’ is de nieuwe verzamelnaam voor het ‘oude’ TT Festival. De invulling van de TT Nachten zal vergelijkbaar zijn met voorgaande jaren. Tradities als de TT NightRide blijven bestaan, maar de Stichting TT Week Assen zal natuurlijk ook nieuwe onderdelen toevoegen om de bezoeker te blijven verrassen.


Toekomstplannen

Komend jaar wordt onderzocht of de kermis vanaf 2021 naar het centrum verplaatst kan worden. “Hiermee willen we de verbinding tussen de lokale ondernemers, het MKB en TT Festival versterken. Het moet een bijdrage leveren aan de economische spin-off.”, aldus festivaldirecteur Sander ten Bosch. Dit heeft uiteraard effect op de inrichting van het totale festivalterrein, deze zal anders ingericht worden.


Ook wil het festival verdere stappen maken op het gebied van duurzaamheid. Sander ten Bosch: “Op dit moment hebben wij bijvoorbeeld weinig grip op de afvalstromen. Dat is iets wat moet veranderen.”.


Het TT Festival streeft tevens naar een veilig festival. De gemeente Assen heeft de afgelopen jaren het meenemen van glas verboden en ook de verkoop van glas en blik tijdens het festival verboden. Het TT Festival wil de komende jaren nog meer maatregelen treffen om het meenemen van glas en blik te voorkomen.


Talent uit Drenthe een podium bieden, dat is één van de doelstellingen voor komende jaren. Of het nu gaat om muzikaal talent dat optreedt een van de podia, lokaal motortalent of talentvolle ondernemers die hun diensten leveren of via Innofest  hun prototype kunnen testen op het TT Festival. Sander ten Bosch “Deze provincie heeft veel talentvolle inwoners. Die willen wij letterlijk of figuurlijk een podium bieden.”.


Het TT Festival heeft een grote attractieve kermis en er wordt al jaren een TT Kidsfestival georganiseerd. Maar Stichting TT Week Assen wil de jeugd nog actiever betrekken bij het festival, bijvoorbeeld door een lespakket te ontwikkelen voor basisscholen.