19 t/m 27 juni 2021
nl Dutch en English de German

Win TWEE kaarten voor de MotoGP op 28 juni 2020!

Ontwerp een uniek logo voor hét TT Festival suikerzakje 2020 en maak kans op twee kaarten voor de MotoGP op zondag 28 juni op het TT Circuit in Assen. 

 

De opdracht

 

Bij het TT Festival gaat het om dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber! Dit thema zien we graag terug in het ontwerp. Tip: misschien leuk om te laten zien dat het festival dit jaar negen dagen duurt, namelijk van 20 t/m 28 juni 2020. 

 

Houd er rekening mee dat het logo goed leesbaar/zichtbaar moet zijn op een suikerzakje: afmetingen 55×88 mm. Het bestand kan aangeleverd worden in JPG of PDF. Mail je ontwerp uiterlijk zondag 29 maart 2020 naar info@ttfestival.nl o.v.v. 'suikerzakje'.

 

Voorwaarden

 

Het ontwerp wordt eigendom van het TT Festival en mag niet eerder bekend worden gemaakt c.q. worden gebruikt door anderen en/of voor andere doeleinden. 

 

De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Naast de jury mag ook het publiek stemmen. Uit alle inzendingen wordt een voorselectie gemaakt en deze wordt gepubliceerd op Facebook. Het publiek kan via Facebook stemmen op de geselecteerde ontwerpen. Uiteindelijk bepaalt het publiek dus de winnaar. De winnaar wordt via Facebook bekend gemaakt op 1 mei 2020.

Het winnende logo wordt gedrukt op 30.000 suikerzakjes. Deze suikerzakjes worden gebruikt tijdens het TT Festival 2020 door de verschillende horeca ondernemingen in de binnenstad van Assen. Zolang de voorraad strekt uiteraard. 

Daarnaast ontvangt de winnaar twee kaarten voor de MotoGP op 28 juni 2020. De kaarten worden persoonlijk uitgereikt en hiervan wordt een foto gemaakt t.b.v. social media. De prijs is niet in te wisselen voor geld.