19 t/m 27 juni 2021
nl Dutch en English de German

Winnaar suikerzakjes wedstrijd bekend!

Jullie hebben op Facebook massaal jullie duimpje opgestoken voor Jelmer Herder. Jelmer gefeliciteerd!

 

Sinds enkele jaren kent het TT Festival de wedstrijd: ontwerp hét TT Festival suikerzakje! En ieder jaar weer heeft de organisatie moeite om een aantal ontwerpen te nomineren uit de vele inzendingen. Gelukkig hoeven wij niet zelf te kiezen! Het publiek bepaalt uiteindelijk de winnaar.

 

Na de oproep op 18 februari, kwamen de inzendingen maar langzaam op gang, maar na een herhaling op 17 maart, stroomde de inbox vol. De één nog mooier of kleurrijker dan de ander. Hoe dan kiezen? De jury heeft gelet op het ontwerp, het juiste gebruik van data, tekst of logo’s en op het thema: dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber!

 

Op 7 april hebben wij de nominaties van 2019 gepubliceerd op onze Facebookpagina en al snel werd duidelijk dat het ontwerp van Jelmer een voorsprong had op de rest.

 

De prijs, 2 kaarten voor de MotoGP op 30 juni 2019 op het TT Circuit in Assen, wordt binnenkort persoonlijk overhandigd. Net als de eerste druk van hét TT Festival suikerzakje 2019. Vanaf 22 juni zal in de Asser horeca een kopje koffie geserveerd worden met het suikerzakje van Jelmer.