22 t/m 30 juni 2024

Ontwerp hét TT Festival suikerzakje 2023!

Win 2 kaarten voor de MotoGP op 25 juni 2023 op het TT Circuit in Assen! 

Wil jij kans maken op 2 kaarten voor de MotoGP? Ontwerp dan hét suikerzakje voor het TT Festival 2023! 🎉

 

De opdracht:  

Bij het TT Festival gaat het om dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber! Dit thema willen we graag terg zien in het ontwerp. 

Indien je data gebruikt, kijk dan even goed op de website voor de juiste data. Met verkeerde data kunnen we het ontwerp helaas niet gebruiken. 

Houd er rekening mee dat het logo goed leesbaar/zichtbaar moet zijn op een suikerzakje: afmetingen 55×88 mm. Het bestand kan aangeleverd worden in jpg of pdf. Mail je ontwerp voor 24 maart 2023 naar info@ttfestival.nl o.v.v. suikerzakje. 

 

Voorwaarden: 

Het ontwerp wordt eigendom van het TT Festival en mag niet eerder bekend worden gemaakt c.q. worden gebruikt door anderen of voor andere doeleinden.  

De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Naast de jury mag ook het publiek stemmen. Uit alle inzendingen wordt een voorselectie gemaakt en deze wordt gepubliceerd op Facebook. Het publiek kan via Facebook stemmen op de geselecteerde ontwerpen. Uiteindelijk bepaalt het publiek dus de winnaar. De winnaar wordt via Facebook bekend gemaakt op 1 mei 2023. 

Het winnende logo wordt gedrukt op 30.000 suikerzakjes. Deze suikerzakjes worden gebruikt tijdens het TT Festival 2023 door de verschillende horecaondernemingen in de binnenstad van Assen. Zolang de voorraad strekt uiteraard.  Daarnaast ontvangt de winnaar 2 kaarten voor de MotoGP op 25 juni 2023. De kaarten worden persoonlijk uitgereikt en hiervan wordt een foto gemaakt t.b.v. social media. De prijs is niet in te wisselen voor geld.