22 t/m 30 juni 2024

Ontwerp jij hét TT Festival suikerzakje 2022?

Wil je dat jouw suikerzakje straks bij alle horeca in Assen ligt? Ontwerp dan hét unieke logo voor het TT Festival suikerzakje 2022. Je kunt kans maken op een compleet verzorgd diner voor twee bij de lokale horeca in Assen. 

De opdracht: 
Bij het TT Festival gaat het om dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber! Dit thema willen we graag terug zien in het ontwerp. 

Indien je data gebruikt, kijk dan even goed op de website voor de juiste data. Met verkeerde data kunnen we het ontwerp helaas niet gebruiken. Houd er rekening mee dat het logo goed leesbaar/zichtbaar moet zijn op een suikerzakje: afmetingen 55×88 mm. Het bestand kan aangeleverd worden in jpg of pdf. Mail je ontwerp vóór 11 april 2022 naar info@ttfestival.nl o.v.v. suikerzakje. 

Voorwaarden: 
Het ontwerp wordt eigendom van het TT Festival en mag niet eerder bekend worden gemaakt of worden gebruikt door anderen of voor andere doeleinden. De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Naast de jury mag ook het publiek stemmen. Uit alle inzendingen wordt een voorselectie gemaakt en deze wordt gepubliceerd op Facebook. Het publiek kan via Facebook stemmen op de geselecteerde ontwerpen. Uiteindelijk bepaalt het publiek dus de winnaar. De winnaar wordt via Facebook bekend gemaakt op 28 april 2022. 

Het winnende logo wordt gedrukt op 30.000 suikerzakjes. Deze suikerzakjes worden gebruikt tijdens de TT Festival door de verschillende horeca ondernemingen in de binnenstad van Assen. Zolang de voorraad strekt uiteraard. 

De winnaar wint een compleet verzorgd diner voor twee bij de lokale horeca in Assen. De prijs wordt persoonlijk uitgereikt en hiervan wordt een foto gemaakt ten behoeve van social media. De prijs is niet in te wisselen voor geld.