22 t/m 30 juni 2024

Win een diner voor 2

DE OPDRACHT: 

Bij het TT Festival gaat het om dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber! Dit thema willen we graag terug zien in het ontwerp. 

Indien je data gebruikt, kijk dan even goed op de website voor de juiste data. Met verkeerde data kunnen we het ontwerp helaas niet gebruiken.

Houd er rekening mee dat het ontwerp goed leesbaar/zichtbaar moet zijn op een suikerzakje: afmetingen 55×88 mm. Het bestand kan aangeleverd worden in jpg of pdf. Mail je ontwerp voor 10 april 2021 naar info@ttfestival.nl o.v.v. suikerzakje.

VOORWAARDEN:

Het ontwerp wordt eigendom van het TT Festival en mag niet eerder bekend worden gemaakt c.q. worden gebruikt door anderen of voor andere doeleinden. 

De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Naast de jury mag ook het publiek stemmen. Uit alle inzendingen wordt een voorselectie gemaakt en deze wordt op 12 april gepubliceerd op Facebook. Het publiek kan via Facebook stemmen op de geselecteerde ontwerpen. Uiteindelijk bepaalt het publiek dus de winnaar. De winnaar wordt via social media bekend gemaakt op 1 mei 2021. Genomineerden worden hierover geïnformeerd.

Het winnende ontwerp wordt gedrukt op 30.000 suikerzakjes. Deze suikerzakjes worden gebruikt tijdens het TT Festival 2021 door de verschillende horeca ondernemingen in de binnenstad van Assen. Zolang de voorraad strekt uiteraard. 

Daarnaast ontvangt de winnaar een compleet verzorgd diner voor 2 bij de lokale horeca in Assen. De prijs is niet in te wisselen voor geld.