19 T/M 27 JUNI 2021

Nederlands Nederlands English English Deutsch Deutsch

19 t/m 27 juni 2021

Ondernemers

Het TT Festival is van zaterdag 19 juni t/m zondag 27 juni 2021. In welke vorm is afhankelijk van de situatie rondom Covid-19. Meer uitleg over de situatie rondom Covid-19, de verschillende scenario’s en de gevolgen daarvan voor deelname aan het TT Festival, is beschreven in de voorwaarden (hieronder te downloaden).

TERRASVERGUNNING OF ANDERE ACTIVITEITEN AANVRAGEN

Alle ondernemers op het festivalterrein kunnen meedoen met het TT Festival. Voor alle activiteiten moet een aanvraag gedaan worden bij de Stichting TT Week Assen. De Stichting TT Week Assen beoordeelt de activiteiten in het licht van de totale programmering en de veiligheid. Met de ondernemer wordt een passende financiële bijdrage afgesproken voor het uitoefenen van de activiteiten.

Wil je een terrasvergunning aanvragen voor de TT Week, een biertap op straat of een andere activiteiten? Dan kun je dat middels het inschrijfformulier aangeven. Het inschrijfformulier wordt alleen in behandeling genomen wanneer deze volledig is ingevuld, voorzien van de verplichte bijlagen en voor 15 maart 2021 binnen is bij de Stichting TT Week Assen. De voorwaarden voor deelname zijn hieronder te downloaden.