20 t/m 28 juni 2020
nl Dutch en English de German

TT Nightride

 

 logo unive wit achtergrond

 

Univé TT NightRide

 

Meer dan 1.000 motoren reden vorig jaar door het centrum van Assen. Met luid applaus werden deze door duizenden bezoekers warm onthaald. Ook in 2020 wordt deze unieke en succesvolle Univé TT NightRide weer georganiseerd. Traditioneel vindt deze plaats op de vrijdagavond. Noteer daarom vrijdagavond 26 juni alvast in je agenda!

 

tt nightride 2020

 

Route door de binnenstad

 

De route van de Univé TT NightRide gaat weer door het stadscentrum. De startlocatie is De Bonte Wever in Assen. Van daaruit wordt gestart onder begeleiding van ervaren motorbegeleiders.

 

Programma:

 

Aanmelden tussen 17:00 en 19:00 uur

Briefing tussen 19:00 en 19:15 uur

Opstellen vanaf 19:15 uur

Start TT NightRide om 19:30 uur

Einde TT NightRide om 20:30 uur

 

Gratis deelname

 

Kom en rijd mee met de unieke Univé TT NightRide in Assen. Deelname is geheel gratis! Na afloop ontvang je ook nog een gratis consumptie.

TT Nightride

TT Toertocht 

 

 motoport

 

Op vrijdag 26 juni wordt de Motoport Assen TT Toertocht georganiseerd. De organisator van de allereerste Tourist Trophy (TT) in 1925, de Motorclub Assen en Omstreken, stippelt jaarlijks een mooie en unieke route uit. Als geen ander kennen zij de mooie wegen en plekjes in de provincie Drenthe.

 

De circa 175 kilometer lange route, welke start vanaf De Bonte Wever in Assen, zal worden aangeduid met routeborden en voert langs vele interessante en leuke plekjes die zeker de moeite waard zijn om even te stoppen. De route is de dag voor aanvang ook voor GPS te downloaden.

 

Deelname

 

De deelnamekosten voor zowel rijder als bijrijder bedragen € 10,00 per persoon. Je krijgt hiervoor een hapje en drankje voor aanvang van de tocht en tijdens de pitstop. Indien je 's avonds ook deelneemt aan de Univé TT NightRide, dan ontvangt je ook nog een gratis consumptiebon die je na afloop van de Univé TT NightRide kunt inleveren bij De Bonte Wever.

 

 

Programma:

 

Aanmelden tussen 11:00 en 13:00 uur

Starttijd tussen 12:00 en 14:00 uur

Eindtijd ca. 18:00 uur

 

Aansluitend aan de Motoport Assen TT Toertocht wordt om 19:30 uur gestart met de Univé TT NightRide.

 

Meedoen?

 

Ook deelnemen aan een van deze twee unieke motortochten? Schrijf je dan nu in! Inschrijven kan tot en met maandag 22 juni 2020. Na inschrijving volgt meer informatie.

Inschrijven

Let op: deelname aan beide evenementen is alleen mogelijk met een verzekerd en gekentekend motorrijtuig!

 

Ik meld mij aan voor:
TT Nightride TT Toertocht TT Nightride en Toertocht

 

Persoonsgegevens:

Bij inschrijven ga je akkoord met onze voorwaarden