22 t/m 30 juni 2024

TT Laan

EEN SFEERVOLLE BELEVING

Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 20.00 uur – 01.00 uur / Torenlaan

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni wordt de Torenlaan in Assen weer omgetoverd tot een sfeervolle TT Laan. Duizenden bezoekers lopen traditiegetrouw over de merchandise markt. Als bezoeker ontsnap je hier even aan de drukte van het festival en kun je lekker samen met je vrienden en/of familie struinen langs de kramen. Ook kun je er activiteiten doen en beleven. Oftewel: kom gezellig langs!

DOE-ACTIVITEITEN

Beerpong
Levensgroot beerpong! De verliezer betaalt het volgende rondje. Durf jij ’t aan? 😉 

Motorbroek hangen
Zet jij hét record neer van het TT Festival 2024? 

Twister XL
Deze kennen we allemaal van vroeger, maar nu is het de XL versie. Hoe lenig ben jij?

4 op een rij XL
Wie heeft het eerste vier stenen op een rij? 

Reuze Jenga
Ga voor de hoogste toren van de avond. 

Limbo dansen
Kom in tropische sferen op de Torenlaan! 
How low can you go? 

STANDHOUDERS 

Perfect Dreambikes
De motoren van Perfect Dreambikes zijn prachtig en uniek. Perfect Dream Bikes is gespecialiseerd in het verbouwen en tunen van motoren. Op vrijdag en zaterdag zijn een aantal van hun motoren te bewonderen in de TT Laan. 

Ammar
Bij Ammar kun je terecht voor lederen en stoffen jassen, portemonnees en bodywarmers. 

Innofest
Ieder jaar testen ondernemers van Innofest hun producten en/of diensten op het TT Festival. Dit jaar kun je in het Innofest Testcafé genieten van een heerlijke karamel crumble gemaakt van oranjekoek (New Food Horizons) of een fantastische vegetarische burger (Distribugs). In het café zijn tevens geluidsschermen van Greenwall aanwezig voor een geluidstest.

Daarnaast zijn er nog twee stands van Innofest op de Torenlaan. Zo worden er producten van restwol/schapenwol (House of basics) getest en is er een robot (Bork) aanwezig voor de brandweer. Bij een brand kan die, in plaats van mensen, als eerste naar binnen gaan. 

Veilig Verkeer Nederland (BOB)
Hoeveel alcohol heb jij op? Wat is je Alcoholpromillage? Of kom je gewoon lekker een potje voetballen in de BOB pannakooi? Veilig Verkeer Nederland is zoals ieder jaar weer van de partij! 

Smid
RVS armbanden, oorbellen, kettingen of hangers, bij Smid hebben ze het allemaal! Dus ben jij je oorbellen vergeten? No worries! Op de Merchandise Markt scoor je zo een nieuw paar. 

Arrigo
Leren tassen, riemen en portemonnees zijn te koop bij Arrigo. 

Just Letters
Bij Just Letters haal je een T-shirt met jouw favoriete print erop. Zij bedrukken het T-shirt (of iets anders) ter plaatse met keuze uit meer dan 4.000 verschillende prints. 

The Makeover booth
Laat jezelf opleuken bij the Makeover Booth! Hier kan je je haar laten invlechten, of kan je kiezen voor een mooie glitterpartij op je gezicht/lichaam! 

UGGLY&CO
Bij UGGLY&CO kan je toffe t-shirts en caps kopen! Event Specials Bij deze stand kan je langs voor de gaafste festivalitems en kleding! 

Arjen Havik
Zelfgemaakte gitaren op display en andere stoere items. 

CRAXL
Bij CRAXL kan je trailers bekijken die ontworpen zijn om je sport- en outdoor spullen mee te nemen naar jouw favoriete plekjes. 

Wyñachi
Bij Wyñachi kan je langs voor de leukste kleding en dromenvangers. 

Bijlsma
Kom langs bij Bijlsma! Hier vind je allerlei soorten motorkleding. 

Picnic
Bij Picnic scoor je kleine gadgets en meer informatie over de online supermarkt.

Festival Shopping
Bij deze stand haal je de gaafste festivalitems en kleding!

Belo Mundo
Sieraden, zonnebrillen, zomerse kleding en haarbanden, je vindt het allemaal bij Belo Mundo!