17 t/m 25 juni 2023

TT Laan

EEN SFEERVOLLE BELEVING

Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 20.00 uur – 00.00 uur / Torenlaan

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni wordt de Torenlaan in Assen weer omgetoverd tot een sfeervolle TT Laan. Duizenden bezoekers lopen traditiegetrouw over de merchandise markt. Als bezoeker ontsnap je hier even aan de drukte van het festival en kun je lekker samen met je vrienden en/of familie struinen langs de kramen. Ook kun je er activiteiten doen en beleven. Oftewel: kom gezellig langs!

Standhouders

Photobooth
Je kunt dit jaar weer op de foto met je vrienden! Onze huisfotograaf Denise zet jullie graag op de gevoelige plaat. Wat dit jaar de uitstraling van de photobooth wordt, blijft nog even een verrassing 😉

Circuit van Staal
Scoor je favoriete circuit van staal. Uiteraard kun je hier het TT Circuit van Assen bekijken én kopen. Alle circuits zijn uitgevoerd met pitstraat, finish vlag én ze zijn van hoogwaardige kwaliteit staal. Met het meegeleverde ophangsysteem creëer je een 3D effect aan elke muur.

Perfect Dreambikes
De motoren van Perfect Dreambikes zijn prachtig en uniek. Perfect Dream Bikes is gespecialiseerd in het verbouwen en tunen van motoren. Op vrijdag en zaterdag zijn een aantal van hun motoren te bewonderen in de TT Laan.

Ammar
Bij Ammar kun je terecht voor lederen en stoffen jassen, portemonnees en bodywarmers.

Innofest
Ieder jaar testen ondernemers van Innofest hun producten en/of diensten op het TT Festival. Dit jaar vind je Het Vitalokaal, Top Dutch Solar Racing én Watermeln in de Torenlaan.

Wallart Superstore

Stel je eens voor: Kleurrijke afdrukken van motoren, coureurs en alles daar tussenin. Prachtig voor aan de muur en zeker de moeite waard om even langs te lopen.

Kunstbende
Kunstbende is present met een singer-songwriter, tevens worden er TT gedichten geprojecteerd. Aan de overkant van de straat kun je heerlijk van het optreden genieten vanaf het terras van Apricot.

Asign4u
Dit is dé specialist in metalen reclameborden. Je kent ze wel, die oude nostalgische reclameborden van merken als Coca-Cola, Volkswagen, BMW, Mercedes, Harley-Davidson, Bacardi, Martini en Ford. Uiteraard hebben ze ook een motorcollectie. 🏍️

Veilig Verkeer Nederland (BOB)
Hoeveel alcohol heb jij op? Wat is je Alcoholpromillage? Of kom je gewoon lekker een potje voetballen in de BOB pannakooi? Veilig Verkeer Nederland is zoals ieder jaar weer van de partij!

Smid
RVS armbanden, oorbellen, kettingen of hangers, bij Smid hebben ze het allemaal! Dus ben jij je oorbellen vergeten? No worries! Op de Merchandise Markt scoor je zo een nieuw paar.

Inka Kleding
Bij Inka Kleding kun je terecht voor zonnebrillen, petten, lederen armbandjes, T-shirts en dromenvangers.

Arrigo
Leren tassen, riemen en portemonnees zijn te koop bij Arrigo.

Just Letters
Bij Just Letters haal je een T-shirt met jouw favoriete print erop. Zij bedrukken het T-shirt (of iets anders) ter plaatse met keuze uit meer dan 4.000 verschillende prints.

German
German heeft bijna álles in huis. Denk aan vrouwenjurken, T-shirts, broeken, tassen voor kinderen, armbanden met namen, haarvlechten, sleutelhangers en dromenvangers.