18 T/M 26 JUNI 2022

Nederlands Nederlands English English Deutsch Deutsch

18 t/m 26 juni 2022

TT Nightride & TT Toertocht

Let op: aanmelden voor de TT NightRide en TT Toertocht is niet meer mogelijk. 

De TT Toertocht GPX download je hier (rechtermuisknop > opslaan als).

TT Nightride

Zo’n 1.500 motoren reden in 2019 voor het laatst door het centrum van Assen. Ze werden met luid applaus door duizenden bezoekers warm onthaald. Na twee jaar wordt deze unieke en succesvolle TT NightRide eindelijk weer georganiseerd. Zoals vanouds vindt deze plaats op de vrijdagavond. Noteer daarom vrijdagavond 24 juni alvast in je agenda!

Route door de binnenstad

De route van de TT NightRide gaat wederom door het stadscentrum. De startlocatie is De Bonte Wever in Assen. Van daaruit wordt gestart onder begeleiding van ervaren motorbegeleiders.

Programma

Melden tussen 17:00 en 19:00 uur
Briefing tussen 19:00 en 19:15 uur
Opstellen vanaf 19:15 uur
Start TT NightRide: 19:30 uur
Einde TT NightRide: 20:30 uur

Gratis deelname

Kom en rijd mee met deze unieke TT NightRide in Assen. Deelname is geheel gratis! Iedere inschrijver ontvangt een gratis consumptiebon die je na afloop van de TT NightRide kunt inleveren bij De Bonte Wever.

Aanmelden

Aanmelden voor de TT Toertocht kan tot en met donderdag 23 juni 2022. Na inschrijving volgt meer informatie.  

Deelname is alleen mogelijk met een verzekerd en gekentekend motorrijwiel (geen brom- en snorfietsen). En het dragen van een helm en gepaste/beschermende motorkleding is verplicht.

DEELNAME IS GEHEEL GRATIS!

MotoPort Assen TT Toertocht

Voor de 8e keer wordt op vrijdagmiddag 24 juni de MotoPort Assen TT Toertocht georganiseerd. De organisator van de allereerste Tourist Trophy (TT) in 1925, de Motorclub Assen en Omstreken, stippelt voor jou een mooie en unieke route uit. Als geen ander kennen zij de mooie wegen in de provincie Drenthe. De circa 175 kilometer lange route, welke start vanaf De Bonte Wever in Assen, zal worden aangeduid met routeborden en voert langs vele interessante en leuke plekjes die zeker de moeite waard zijn om even te stoppen. De route is de dag voor aanvang ook als GPS-bestand te downloaden. 

Deelname

De deelnamekosten voor zowel rijder als bijrijder bedragen € 12,50 per persoon. Betaling kan bij aankomst contant of per PIN worden voldaan. Je krijgt hiervoor een hapje en drankje voor de start van de tocht en tijdens de pitstop. Indien je ’s avonds ook deelneemt aan de TT NightRide, dan ontvang je ook nog een gratis consumptiebon die je na afloop van de TT NightRide kunt inleveren bij De Bonte Wever.

Programma

Aanmelden: tussen 11:00 en 13:00 uur

Starttijd: tussen 12:00 en 14:00 uur

Aansluitend aan de MotoPort Assen TT Toertocht wordt om 19:30 uur gestart met de TT NightRide.

dE Bonte Wever

De start- en eindlocatie van beide routes is de Bonte Wever Assen. Het adres en een routebeschrijving vind je hier.